8 september 2023

Creative Life in een nieuw jasje!

Creative Life

Hi! We hebben geweldig nieuws voor alle DIY ers, trendsetters en creatieve bossbabes die op zoek zijn naar inspiratie, fun en een flinke dosis motivatie. We willen je dolgraag meenemen in de spiksplinternieuwe vibe van Creative Life. We hebben alles opgeschud en we kunnen niet wachten om je te laten zien hoe geweldig het is!

Het nieuwe gezicht achter de leukste creatieve beurs is Joor. Ze heeft Creative Life een make-over gegeven met een gloednieuw logo en kleuren die precies passen bij de sfeer die ze willen uitstralen. Stijlvol, classy, een tikkeltje rustgevend en helemaal next level. En vergeet de bad-assy touch niet, want dit event is echt voor de trendsetters en powervrouwen onder ons.

Een insta-worthy en onderscheidend event dat jouw creativiteit een boost geeft en jouw hartje sneller laat kloppen. Creative Life is als het ware een gigantische concept store. Hier kun je shoppen voor unieke en handgemaakte items die rechtstreeks van de creatieve ondernemers afkomstig zijn. Het is een waar walhalla voor liefhebbers van originele, one-of-a-kind schatten. Je zult versteld staan van het talent en de liefde die in elk item is gestopt. Vintage en nieuwe items maar bovenal bewust shoppen gaan hier heerlijk samen. Deze vondsten zijn echt de kers op de taart voor iedereen die van originele pareltjes houdt.

Naast het winkelen biedt Creative Life een breed scala aan workshops waar je aan kunt deelnemen. Van complete beginners tot ervaren professionals, er is voor iedereen wat. Ontdek nieuwe skills en laat je inspiratievuurtje aanwakkeren.

En natuurlijk wil het oog ook wat,  daarom hebben we ervoor gezorgd dat elke hoek van het event instagrammable is! Overal vind je perfecte foto spots om je vriendinnendagje uit en nieuwe selfies op een te gekke pic te zetten. Say cheese, want je zult hier vast en zeker je feed mee opvrolijken!

Zie ik je daar? Pak je agenda en blokkeer de datum, want je wilt dit event absoluut niet missen. Dus waar wacht je op? Verzamel je vrienden, koop je tickets en maak je klaar om samen met ons te rocken op Creative Life!

Oh, en vergeet niet dat we nog een speciaal nieuwtje voor je hebben! Creative Life goes digital! Ja, je hoort het goed. Een plek waar je het hele jaar door kunt genieten van creatieve content, workshops, en zelfs die unieke schatten kunt scoren. Nu kun je altijd je creatieve vlam laten branden, waar je ook bent. Wil je als eerste op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dit bericht is gemaakt in samenwerking met Jori van Creative Life. Ook de foto’s die gebruikt zijn, zijn eigendom van Creative Life.

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving