22 september 2023

OngewoonWeken bij Xenos

Ongewoon weken Xenos

Ben jij al klaar voor de herfst? Het is altijd DE tijd om je interieur weer gezellig en knus te maken. We zitten steeds meer binnen en dan is een fijn thuis extra belangrijk. De OngewoonWeken bij Xenos helpen je om dit te creëren.

Oktober is dé woonmaand en met Xenos word je huis nét even anders. Je vindt er vele hippe en mooie woonaccessoires die je interieur af maken. En deze zijn ook nog eens heel betaalbaar. Maar dat niet alleen. Ze laten je ook zien hoe je accessoires kunt combineren tot jouw eigen, unieke mix.

Tijdens de OngewoonWeken gaan we ongewoon leuke mixen maken. Mixen van kleuren, dessins, materialen en werelden. Alles mag! Ik werd ontzettend uitgedaagd door al deze toffe en kleurrijke accessoires en het idee om te mixen. Ik ben gek op kleur, maar moet eerlijk zeggen dat ik in huis toch altijd voor dezelfde kleuren kies.

Het is toch altijd een combinatie van wit, hout, groen, blauw en veel natuurlijke accessoires. Maar Xenos daagde me uit om nu eens met andere kleuren aan de slag te gaan en die te mixen met mijn vaste items. Dus ik koos voor hele leuke kleurrijke kandelaars en kaarsen. Hierboven zie je mijn vertrouwde look. Met daarin de nieuwe kandelaars van keramiek in groen en blauw. De prachtige groene zandloper kaars vind ik echt geweldig.

Maar hoe zou het staan als je nu eens al deze stijlen met elkaar te mixen? Het mooie witte Zaha wandkastje blijft de basis. Dat kastje is echt geweldig om je mooiste accessoires in uit te lichten en het is tijdloos, het verandert elk seizoen met je mee. En het past echt bij elke stijl!


Deze keer ging ik dus aan de slag met de mooie glazen kleurrijke kandelaars, die zijn me tof hè! De glazen windlichtjes geven het mooiste licht door alle kleine stukjes glas. En een kleurrijk vloerkleed werd een echte eye-catcher aan de muur. Ik vind het gaaf staan, ik ben echt verrast door hoe vrolijk ik ervan wordt om deze kleurrijke accessoires in mijn huis te hebben. Door het Zaha wandkastje blijft het geheel toch in balans. Ik ben heel erg benieuwd welke van deze twee stijlen vind jij het leukst?

Ga jij ook aan de slag met de OngewoonWeken bij Xenos? Laat me dan even weten welke accessoires mee naar jouw huis mochten. Ik ben super nieuwsgierig naar welke combinaties jij maakte!

Kom maar op met die herfst :)

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving