27 oktober 2023

3 x DIY met disco mozaïekstickers

Ben jij ook al helemaal in de ban van de discobal mozaïek stickers? Ik vind ze zo supertof! Ik kan niet wachten om er een heleboel DIY projecten mee te maken :) Die ga je natuurlijk allemaal op mijn website terugzien. In dit bericht laat ik 3 x DIY ideeën met disco mozaïekstickers zien die ik maakte met deze disco mozaïek stickers.

Je kunt er namelijk een heleboel leuke interieur items mee beplakken! Ik begon met het beplakken van een kleine wereldbol. Dat vond ik een superleuk project om te maken, maar het is zeker niet perfect geworden. Omdat ik nog niet goed wist hoe ik het beste kon gaan plakken zitten alle stickers niet op 1 lijn. Hij is superluxe gerode maar ik wil je als tip meegeven omdat bovenaan te beginnen en rond te blijven plakken. Wijk daar vooral niet van af, want dan ga je de mist in.

Hierboven op de foto zie je goed dat ik niet rond maar vierkant plak en dat is dus zeker geen aanrader :) Maar zo deed ik wel veel ervaring op voor mijn volgende disco mozaïek project! Dat werden twee hele leuke kandelaren. Daarvoor gebruikte ik piepschuim ballen als basis. Deze hol je iets uit, ter grootte van een gat voor een dinerkaars en daarna ga je die ook van boven naar beneden rondom vol plakken.

Nu zie je op de foto’s precies wat ik bedoel met rondplakken. Zo krijg je het mooiste en het meest dichtbezette resultaat. Het resultaat is echt superleuk, zoals je op de openingsfoto van dit bericht ziet geven de mozaïekstickers heel leuk schijnsel af. Zeker in combinatie met kaarslicht. Toch wil ik wel aanraden om alleen led kaarsen te gebruiken in deze piepschuim bollen. Dit vanwege brandveiligheid.

De snelste en laatste van de 3 x DIY met disco mozaïekstickers zijn hert beplakken van led stompkaarsen. Hierbij hoef je niet steentje voor steentje te plakken en kun je ook delen van het vel in een keer gebruiken. Dus deze zijn echt supersnel klaar! Je ziet ze hier nu even op tafel staan omdat ik ze daar heb gemaakt. mMaar ik vind deze led kaarsen zelf superleuk op het toilet. Ze geven meteen een gezellige sfeer af voor je gasten (ook voor jezelf natuurlijk) en het is volkomen veilig.

Ik hoop je te hebben geïnspireerd met deze leuke DIY ideeën.

Liefs Lies

Dit bericht bevat affiliate links

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving