17 oktober 2023

Herfst DIY’s maken met je kids

Herfst DIY maken met kids

Het is nu toch echt herfst en wat brengt de herfst toch altijd mooie dingen met zich mee. Prachtige luchten, mooie kastanjes, dennenappels en eikeltjes. Maar ook prachtig gekleurde bladeren en daarmee kun je hele leuke dingen doen. Wil jij ook herfst DIY’s maken met je kids?

Het leukste is het natuurlijk om in de natuur op zoek te gaan naar mooie schatten maar daar heb je niet altijd tijd voor. Je shopt dan gemakkelijk alle hobby benodigdheden voor een knusse herfst bij Xenos. Deze DIY ideeën zijn super simpel, dus iedereen kan ze maken! Allereerst gaan we aan de slag met glitter en glamour dennenappels.

Je hebt hiervoor nodig; een zak dennenappels, glitters, lijm en een kwast. Al deze benodigdheden vind je in de webshop van Xenos. En natuurlijk een goede ondergrond zodat niet je hele huis onder de glitters komt, dat scheelt je een hoop schoonmaak werk daarna :)

Smeer de dennenappels in met lijm, ik koos ervoor om alleen het bovenste gedeelte van de dennenappels in te smeren met lijm. Sprankel er daarna glitters overheen, schudt de overtollige glitters er weer af en laat de dennenappels heel goed drogen.

Wanneer je dennenappels helemaal droog zijn kun je ze gebruiken voor allerlei dingen. Hierboven zie je een aantal ideeën. Leg ze bijvoorbeeld samen met andere herfstdecoratie op een mooie schaal op tafel. Of maak er een slinger van door ze aan een touw vast te maken. Maar ook een paar losse dennenappels bij een tafelsetting van een mooi herfstdiner geven veel sfeer af.

Xenos heeft een heleboel leuke herfstdecoratie waarmee je heel gemakkelijk een herfstsfeer in huis creëert. Wil jij graag een mooie herfstkrans op de deur maar vind je dit lastig om te maken? Shop dan de leuke herfstblad slinger en de gouden eikeltjes slinger en wikkel deze om een krans vorm heen. Super simpel maar meteen een heel leuk effect voor op de voordeur.

Op de foto’s zie je meteen hoeveel sfeer je in huis brengt met de herfstdecoratie. De eikeltjes slinger staat ook heel tof op tafel. Hang je dennenappel slinger bijvoorbeeld aan de kast. En met een paar pompoenen en de krans op de voordeur heb je meteen een hele leuke herfstige ontvangst.

Ga jij ook herfst DIY’s maken met je kids om je huis helemaal herfstproof te maken? Laat het ons dan zeker even weten en deel je resultaat met #happyhandmadeliving. Happy Herfst!

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving