20 november 2023

Discobal lichtslinger maken

Discobal lichtslinger maken

Ben jij ook al helemaal in de ban van de discobal mozaïek stickers? Nou ik wel hoor, ik maakte er al een heleboel DIY projecten mee :) Die vind je ook op mijn website mocht je nieuwsgierig zijn. Dit keer besloot ik er een discobal lichtslinger mee te maken.

Wat je daarvoor nodig hebt, is niet heel veel. Maar wel een lichtslinger met katoenen balletjes als basis. En natuurlijk de disco mozaïek stickers. Je vindt ze onder andere bij de Action en online bij Amazon. Het is geen moeilijk project, maar het kost wel wat tijd. Zelf vind ik het echt heerlijk om lekker al die steentjes te plakken, het is echt iets waar je zen van wordt :)

Ik heb inmiddels ook al zoveel beplakt met deze stickers en ik vind het resultaat echt geweldig worden. Deze discoballen plak je rondom op de katoenen balletjes. Je begint bovenaan bij de aansluiting van het lampje. Werk zo rondom naar beneden toe. Om jullie te laten zien hoe ik te werk ga, zie je hier beneden nog twee actiefoto’s haha.

Het is een heerlijk klusje voor wanneer je s’avonds voor de televisie zit. Kleine tip, het is geen project voor wanneer je net gemanicuurde handen hebt. Het zijn scherpe steentjes en ik merk dat het absoluut geen aanrader is voor je nagels. Nou zien die er bij mij toch al niet top uit door al dat DIY klussen. Maar dan heb ik je maar gewaarschuwd.

Nog een andere handige tip, doordat je de lichtslinger volplakt met deze steentjes geeft hij natuurlijk wel wat minder licht dan daarvoor. Ik koos daarom voor een basis snoer met lichte katoenen bolletjes. Waneer je een zwart lichtsnoer kiest zal er bijna geen licht doorschijnen. Maar de slinger is dan alsnog heel leuk.

Ga jij ook aan de slag met het maken van deze discobal lichtslinger? Ik ben benieuwd naar jouw resultaat!

Liefs Lies

Dit bericht bevat affiliate links

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving