17 november 2023

DIY designerbankje maken

Tijdens onze korte vakantie in Nice bezochten we de vintage markt en ik kan je zeggen, dat is echt een walhalla! Wat een heerlijke markt en wat een mooie items kun je daar vinden. Ik zou heel graag nog een keer terug gaan, enkel voor deze markt. Ik vond er een aantal items waar ik helemaal weg van ben, maar met één van deze items ging ik thuis meteen aan de slag met het maken van een DIY designerbankje.

Ik vond er namelijk een hele oude Louis Vuitton reistas. Al sinds ik een jaar of 13 was ben ik verliefd op de monogram print van deze tassen. En de laatste jaren dacht ik steeds, ik zou er wel een interieur item mee in huis willen hebben. Maar de prijzen van deze designerwinkel vallen niet echt binnen mijn budget haha. Deze tas op de markt was kapot, gevlekt en de hengsels afgebroken. maar voor mijn idee was nu juist perfect. Want met een dure designertas ga je niet snel een DIY project maken. Deze versleten tas kon ik voor heel weinig geld kopen en daarom durfde ik daar wel in te knippen.

Op Marktplaats vond ik een een oud bankje dat ook wel wat aandacht kon gebruiken. Maar voor slechts vijf euro had ik de perfecte basis voor mijn DIY designerbankje. Ik haalde oude stof eraf en schuurde het hout helemaal kaal. En ja dat is zeker wel even een werkje, maar als het lukt en het DIY project begint te worden zoals je in gedachte had, is het het helemaal waard.

Daarna kon het echte werk beginnen haha, nouja het spannende werk. Ik moest namelijk mijn reistas kapot knippen en dat voelde toch wel even spannend. Maar het idee bleek het helemaal waard te zijn. Met behulp van een paar extra handen trok ik het Louis Vuitton canvas strak om bankje en zette het vast met een professionele nietmachine. En klaar is het DIY designerbankje.

Gaaf geworden hè? Ben jij ook fan van designertassen? Nu kun je zelf ook aan de slag met zo’n tof interieur project van je favoriete designermerk.

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving