15 december 2023

Disco kerstkrans maken

Disco kerstkrans maken

Ben jij ook al helemaal in de ban van de discobal mozaïek stickers? Nou ik helemaal hoor, ik maakte er al een heleboel DIY projecten mee :) Die vind je ook op mijn website mocht je nieuwsgierig zijn. Maar in dit bericht laat ik je zien hoe je een toffe disco kerstkrans kunt maken.

Wat heb je nodig voor dit leuke disco project? Allereerst natuurlijk de disco mozaïek stickers. Ik maakte het leuke mistletoe van vilt met behulp van mijn Cricut Explore 3 machine. Wat een ideaal apparaat is dat toch! Als basis voor de krans gebruik je een piepschuim krans. Door mijn eerdere disco DIY projecten weet ik dat de stickers goed op piepschuim blijven plakken.

Het is ook weer zo’n heerlijk werkje dat je gewoon voor de tv kunt doen. Je begint met plakken in de binnenkant van de ring. En dan werk je daarna rondom naar buiten. Het is echt een werkje dat heel wat tijd kost, maar aan de andere kant ook veel ontspanning geeft.

En je ziet hem gaandeweg al helemaal leuk worden! Deze krans is ontzettend leuk in huis omdat hij een prachtige weerspiegeling geeft van de honderden mozaïek tegeltjes. Zeker in combinatie met kaarslicht en lampen geeft hij heel veel sfeer af in huis.

Wanneer de krans helemaal geplakt is hang je hem op aan een mooi kerst lint. Ik gaf hem nog wat extra kerstgevoel door mistletoe van vilt toe te voegen. Met de Cricut machine snij je dit gemakkelijk zelf uit. De vilten balletjes voegde ik toe voor de mistletoe besjes.

Wat is hij leuk geworden he! Ga jij deze disco kerstkrans ook maken? Laat me dan zeker even weten hoe hij is geworden. Dat vind ik supertof om te zien, je kunt jouw resultaat delen met #happyhandmadeliving.

in dit bericht zijn affiliate links gebruikt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving