1 december 2023

DIY discobal bloempot

Ben jij ook al helemaal fan van de discobal mozaïek stickers? Ik vind ze zo supertof en je kunt er zoveel mee maken! Ik heb er inmiddels al een heleboel toffe DIY projecten mee gemaakt :) Die zie je natuurlijk allemaal terug hier op mijn website. In dit bericht maak ik een te gekke DIY discobal bloempot met de gouden disco mozaïek stickers.

Deze DIY maak je met een kringloop item, namelijk een glazen (vissen)kom. Je ziet ze heel veel bij de kringloop staan. Sowieso is de voorraad glaswerk enorm bij de kringloop, dus des te leuker als we daar iets mee kunnen maken. Lekker duurzaam ook. De grote kom zie je iets minder vaak maar ook die zijn te vinden voor weinig. Het duurt soms alleen wat langer, terwijl je die kleinere echt in bijna elke kringloop wel vindt.

Om dit toffe effect te krijgen van een discobal als bloempot beplak je de pot rondom met de mozaïek stickers. Je begint bovenaan en werkt dan rondom naar beneden. Het is belangrijk dat je op deze manier blijft rondplakken om het mooiste resultaat te krijgen. Ook krijg je de steentjes op deze manier het dicht bij elkaar geplakt. En ja het was echt wel een werkje hoor om die van deze discobal bloempotten te maken, ik ben er echt heel wat tijd aan kwijt geweest. Maar het is ook een heerlijk DIY werkje. En het resultaat mag er zijn.

Ze staan inmiddels verdeeld door de woonkamer en geven een ontzettend leuk lichtspel af. Deze bloempotten zijn niet alleen leuk met een plant erin, maar ook met een bos bloemen staat het supertof op tafel. En wil je er liever helemaal geen bloemen of plant in? Gebruik hem dan als wijnkoeler, dan weet je zeker dat je de show steelt tijdens dat etentje met vrienden!

Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb en dat jij ook aan de slag gaat met deze DIY discobal bloempot.

Liefs Lies

In dit bericht zijn affiliate links gebruikt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving