8 december 2023

Kerstspektakel met discoballen! 

kerstspektakel met discoballen!

Xenos heeft ook dit jaar weer een geweldig kerstassortiment in de winkel en webshop. De grootste interieurtrend van dit moment, is toch wel de discoballen. Ik ging aan de slag en maakte een kerstspektakel met discoballen! You love it or you hate it denk ik. En ik hou ervan!

Ik had de gouden variant al wat langer in huis omdat ik ze zelf echt heel leuk vindt. Ze geven een speelsheid aan je interieur. Maar daarnaast ook een prachtig lichtspel in huis als de zon erop schijnt. Dat is echt heel mooi om te zien, en ook onze katten vinden dat heel erg leuk.

Xenos.nl heeft nu ook hele leuke gekleurde discoballen in het assortiment. En de groen blauwe variant voelt natuurlijk zo’n beetje voor mij gemaakt :) Ik zag mijn kans schoon om er een heus kerstspektakel van te maken. 

Dat deed ik combinatie met de mooie en kant en klare guirlande en krans. De lichtjes zitten daar al in en dat vind ik echt top! Je kunt er daardoor al snel iets superleuks van maken. 

Ik hing ze helemaal vol met de discoballen voor een echte eyecatcher. Maar je kunt natuurlijk ook voor andere stijlen kiezen. Hang ze bijvoorbeeld vol met dennenappels, eucalyptus en velvet strikken voor een klassieker resultaat. Of kies voor allemaal verschillende figuren kerstballen voor een vrolijk en hip effect. Ik vind het erg leuk dat je zo elk jaar eenvoudig een andere sfeer kunt neerzetten. 

Met deze basis guirlande en krans kun je echt alle kanten op. De discoballen zijn ook verkrijgbaar in een roze tint of zilver. En ik denk zomaar dat vele van jullie die roze ook erg leuk zullen vinden. Dus neem zeker even een kijkje in de webshop. Ze staan natuurlijk ook supertof in de kerstboom. 

Ik wens je alvast heel feestelijke feestdagen! 

Liefs Lies 

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving