14 maart 2024

3 DIY hangers voor in de Paastakken

Wat is het toch leuk om je eigen versieren voor de feestdagen te maken. Pasen was altijd mijn favoriete feestdagen van het jaar. Puur omdat oma en ik dan de hele dag bij elkaar waren en we de hele dag aan het maken waren. Helaas is het dit jaar voor het eerst Pasen zonder oma. Ondanks dat alles ging ik toch aan de slag met het maken van 3 DIY hangers voor in de Paastakken.

Ik maakte dit jaar 3 verschillende soort hangers. Ik maakte voor het eerst hangers met metaalpapier. Wat is dat ontzettend leuk om te doen zeg! Je tekent als het ware een afbeelding in dit metaalpaper door een afbeelding over te trekken. Ik koos voor de gouden variant omdat dit zo goed bij mijn andere Paashangers past. Maar het Folia metaalpapier is ook in andere kleuren verkrijgbaar.

De te leuke Paas afbeeldingen komen van Johanna de Rundel haar website. Je kunt de afbeeldingen daar downloaden en printen zodat je ze gemakkelijk kunt overtrekken. Naast deze superleuke metaal hangers maakte ik ook wat disco eieren. Ja dat kon natuurlijk niet missen :). Door de eieren te bepakken met de spiegel mozaïek stickers creëer je meteen een hippe look op het ei. Ik beplakte er ook een groter ei mee dat open en dicht kan. Kun je leuk chocolaatjes in verzamelen.

Als laatste en derde DIY idee ging ik aan de slag met papier. Dit deed ik natuurlijk met behulp van mijn Cricut machine, want men wat is dat toch een geweldig apparaat. Maar natuurlijk kun je deze DIOy ook gewoon uit papier knippen. Ik sneed papieren eitjes uit en sneed daar ook de dooiers uit. Die vulde ik vervolgens op met een wollige pompon. In mijn Paastakken gebruikte ik alleen de gele pompons, maar bij mijn moeder thuis staan ze juist in allerlei vrolijke lentekleuren.

Wat was het leuk om te maken en wat staat het gezellig in huis zo bij elkaar. De echte krulhazelaar paastakken komen uit de tuin bij mijn buurman, ik krijg elk jaar de mooiste takken van hem! Zet er nog een paar narcissen tussen voor een nog speelser effect en klaar ben je! Ga jij ook aan de slag met deze of een van de 3 DIY hangers voor in de Paastakken? Laat et me gerust weten via #happyhandmadeliving.

Liefs Lies

dit bericht bevat affiliate links

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving