27 oktober 2014

DIY rompertje met tekst

Zoals ik eerder al eens liet weten, ik word enorm blij van stempelen…! Je kunt er heel gemakkelijk iets mee customizen en het wordt meteen helemaal eigen. Dit keer bestempelde ik een wit rompertje voor een baby. Met deze DIY rompertje met tekst maak je een uniek babycadeautje.

Ik kreeg van mijn zus door, dat de mama van deze baby helemaal gek is van sterren. De baby heeft daarom ook een hele sterren kamer! Supertof toch! De keuze voor welke stempel ik zou gebruiken was dus snel gemaakt ;-) Ik kon meteen aan de slag.

Stempel een leuke tekst quote op het rompertje met speciale textiel inkt. Om het te fixeren strijk je ook nog even over de inkt heen. Nu weet je dat de teskt ook na het wassen netjes blijft.

 

Nog een leuk stempeltje op het cadeauzakje en je DIY handmade kraamcadeau is klaar! Deze mega handige witte cadeau zakjes koop ik altijd bij Jumbo (zijn eigenlijk broodzakjes). Je kunt er zoveel mee doen!

Het blijft leuk dat stempelen! Ben al een tijd op zoek naar een simpele katoenen sjaal die ik kan bestempelen. Heb een leuk idee in mijn hoofd, maar nog niet de juiste sjaal gevonden. Komt nog wel, gelukkig verveel ik me niet zo snel. Deel je jouw versie van het DIY rompertje met tekst als je hem ook maakt?

Fijne maandag,
Liefs Lisanne

30 reacties op “DIY rompertje met tekst”

 1. mingle-mangle schreef:

  wat weer een super idee,rare vraag waar liggen de broodzakjes eigenlijk bij de jumbo lijkt me handig om
  in huis te hebben;D

  groetjes en een fijne dag mingle-mangle

 2. Verie - Vestywo schreef:

  Heel leuk gedaan. Rompertjes pimpen is ook mijn dingetje..ik wil nu proberen om een stropdas te gaan haken en die op een rompertje te bevestigen. Leuk idee, toch?! Succes en ik ben benieuwd naar de sjaal.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 3. Stefanie Wijers schreef:

  Bedankt voor de tip Lisanne, die ga ik de volgende keer ook eens halen bij de Jumbo!!

 4. Anoniem schreef:

  Hoi Lisanne, voor je sjaal zou je ook n lapje stof op de markt kunnen kopen! Kleur en maat zoals je zelf wilt  groeten van Astrid

 5. Villa Kakelbont schreef:

  Het stempelen is heel goed gelukt, een geweldig kraamcadeautje!!

 6. Akkelien Smink schreef:

  Erg leuk! Ook bedankt voor de tip waar je die zakken vandaan hebt. Ik weet wel iemand die dat heel graag wil weten :-)
  Groetjes,
  Akkelien

 7. Jeanette Renting schreef:

  Heel erg leuk gedaan.
  Stempelen is erg leuk, zeker als je het goed doet.
  En die witte zakjes zijn overal goed voor te gebruiken.
  Fijne maandag.

 8. Little Train schreef:

  Heel mooi gemaakt en ingepakt! Daar zullen de ontvangers blij mee zijn! Mag ik vragen wat voor inkt je hier voor gebruikt? Blijft het goed met wassen?
  Fijne dag!

 9. HaakBrei-n schreef:

  Leuk leuk leuk, en dank je wel voor de tip van de broodzakjes :-))

 10. Hilde haakt schreef:

  Leuk! Ik ga eens kijken op Kreadoe of ik een workshop stempelen kan doen. Het lijkt me leuk om te doen maar het komt er steeds niet van…

 11. Amber schreef:

  Dit lieve cadeautje wordt vast met plezier ontvangen. Leuk idee om de sterretjes te gebruiken die ook het kamertje versieren. Mooi stukje DIY.

  Liefs, Margaret

 12. Pure schreef:

  Heb je leuk gedaan Lisanne..de mama zou vast ontzettend blij zijn ermee..
  Groetjes Chris

 13. swiid-swiet schreef:

  Leuk idee, was nog op zoek naar een kraamkadootje!
  Bedankt voor de tip!

 14. kreamade schreef:

  Heel erg leuk Lisanne! Fixeer je de inkt nog op het rompertje?? gr. Hennie

 15. vaNNien schreef:

  Oeh, deze had ik even gemist!
  Wat een schatje!!

 16. Super leuk idee en heel mooi geworden! Heb je speciale inkt hiervoor gebruikt?
  Liefs Caroline

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving