25 september 2018

Happy Living XXL vloerkleed haken

Een grof gehaakt vloerkleed vind ik zo ontzettend stoer staan in huis! Ik blijf het ook leuk vinden om ze te maken. Ik maakte er twee voor mijn boek Happy Living en ook in mijn eerste boek zit al een toffe ronde variant.

Voor mijn boek Happy living haakte ik een prachtig rechthoekig wit vloerkleed en een rond vloerkleed met jute touw. Dat is zo ontzettend stoer geworden! Eigenlijk worden ze iedere keer met ander materiaal weer prachtig. Het jute touw is natuurlijk wel wat stugger om mee te werken maar het resultaat is het harde werken zeker waard :)

Toen ik het Bobbiny garen zag was ik op slag verliefd! Het is een ontzettend stoer garen maar het oogt nog steeds zacht. Dat vind ik een prachtige combinatie. Het is ontzettend chunky, maar het straalt ook warmte en zachtheid uit. Ik wist meteen, daar moet ik een vloerkleed mee haken!

Ik koos voor het ronde vloerkleed in jute omdat het effect echt totaal anders zou zijn met dit materiaal. En hij is me gaaf geworden!! Er gingen maar liefst 4 strengen XXL Bobbiny garen in en hij is natuurlijk meteen een stuk groter geworden. Het is een echte eyecatcher in de kamer en iedereen moet er ook meteen naar kijken haha.

Kees is er natuurlijk weer helemaal verliefd op, want jij wie wil er niet een met z’n billen op zon lekker zacht en mooi vloerkleed haha. Hij is er niet vanaf te krijgen en daardoor zijn de meeste foto’s van het kleed dus ook met Keesje. Ach ja. Om hem zo te zien genieten vind ik ook zo fijn! Dus ik laat hem maar gewoon lekker zijn gang gaan.

Wil jij ook zon tof vloerkleed haken? Je vindt het patroon met nog vele anderen in mijn boek Happy Living en dat kun je HIER in de webshop aanschaffen. Wil je ook graag eens met Bobbiny werken/ Je kunt het HIER scoren in allerlei kleuren en maten!

Happy day!!

-X- Lies

9 reacties op “Happy Living XXL vloerkleed haken”

 1. Carla schreef:

  Wat een tof vloerkleed heb je gemaakt.Ik heb veel zwart/wit met hout in mijn woning maar deze groene tint vind ik ook wel leuk om te combineren.

 2. Ilse (by-ik.blogpost.nl) schreef:

  Wat een gaaf vloerkleed. Stoer en zacht tegelijk. Mooi!

 3. jannus82 schreef:

  Wat een superstoer kleed!!

 4. Emily Boutens schreef:

  Wat een gaaf vloerkleed Lisanne, echt super mooi. Wat gezellig met je kat erop haha.
  Fijne woensdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 5. niene schreef:

  ja ik vond hem al zo gaaf toen ik hem op insta zag. Nu wachten tot ik jarig ben om het bobbiny-garen te krijgen. heb ik in ieder geval de tijd om nog de juiste kleur te kiezen ;)

 6. Arja schreef:

  Prachtige kleur ook!

 7. Jeannette schreef:

  Ik vind het kleed prachtig maar kan niet helemaal de kleur vinden….welke is dit?

 8. […] van vloerkleden wisten jullie natuurlijk al lang! Eerder haakte ik er al een aantal waaronder dit gehaakte XXL vloerkleed :) Deze keer werd ik geïnspireerd door die prachtige oude Marokkaanse tapijten. Zo’n […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving