13 november 2018

Stijlen met je dekbedovertrek

Slapen..! Ja dat is toch wel een heel belangrijk ding haha. Ik kan niet zo goed zonder slaap. Ik ben wel echt een ochtendmens en ben het gewend om vroeg op te staan. Maar ik heb wel echt mijn slaap nodig, wil ik niet in een monster veranderen haha.

En wat helpt mij om tot een goede nachtrust te komen? Een slaapkamer die een fijne uitstraling heeft. De groene kleur op de muur heeft een rustgevende werking :) en laat het nou ook nog mijn favo kleur zijn haha. Maar ook heel belangrijk is een heerlijk dekbed en kussen. Ik vind het fijn als het bed er lekker comfortabel en mooi uitziet. Maar ik moet wel meteen even zeggen, ik strijk mijn beddengoed niet. Daar vind ik het leven veel te kort voor!

Ik ben de laatste tijd, bij onze nieuwe vloer en groene muur aan het zoeken naar mooie nieuwe dekbedovertrekken. Ik heb zelf altijd witte overtrekken in huis, maar ik wilde ook een wat anders uitproberen en bij Bedden.nl zag ik een aantal mooie betaalbare opties. Zij hebben overigens een heel groot assortiment als het om bedden gaat, met nog vele andere handige slaapkamer accessoires :) zoals bijvoorbeeld hoeslakens.

Als eerste scoorde ik deze okergele overtrek, ik hou van okergeel en het leek me een mooie combinatie met de groene muur. De echte kleur viel wel wat donkerder uit dan de foto op de website, maar de print is zoals gehoopt. Ik moet je zeggen dat ik dacht dat dit de absolute favoriet zou zijn, maar ik moet heel erg wennen aan een drukke dekbedhoes haha. Wat wil je ook als je wit gewend bent he hihi.

Als tweede optie zag ik deze mooie tweekleurige hoes in taupe met crèmewit. De stof is echt superlicht en comfortabel. En ik moet zeggen, ik vind de kleur ook erg mooi passen inzet geheel. Wat zo leuk is aan deze hoes is dat hij aan de onderkant wit is. Je kunt daardoor een strook omvouwen aan de bovenkant voor een leuk effect. Ook de kussens hebben twee kanten, zodat je daarmee kunt wisselen.

Ik vind deze echt veel mooier dan ik in eerste instantie had verwacht :) Het straalt een bepaalde luxe uit en de rustige kleur past perfect bij het groen en het hout. Ik ben echt super benieuwd naar welke variant jullie de mooiste vinden. De sprei breidde ik trouwens zelf van het prachtige Bobbiny Jumbo garen :) Het is een echte Eye-catcher geworden.

Om jullie ook nog even de oude variant te laten zien, doe ik hier ook nog een foto bij met het witte dekbedovertrek. En wat denken jullie? Ik vind de middelste variant, de tweekleurige hoes het mooiste. Ik denk dat ik niet heel goed aan eenheli drukke kleurrijke hoes kan wennen hihi. En wit kan natuurlijk altijd en overal. Maar de middelste staat gewoon wat luxer. En de hoes is zo zacht dat hij daardoor zeker een winnaar is :)

Wat voor overtrek heb jij thuis? En altijd hetzelfde? Of wissel jij ook tussen verschillende stijlen? Ik vind het superleuk als je een reactie achterlaat onder dit bericht.

Fijne dag!

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

13 reacties op “Stijlen met je dekbedovertrek”

  1. Madhurya schreef:

    Wat grappig, zoals jij voor wit gaat heb ik het tegenovergestelde. Ik ben juist heel erg van de kleuren. Ik heb dan ook alleen maar kleurrijke dekbedhoezen en gekleurde hoeslakens op mijn bed. We hebben net een nieuwe slaapkamer in ons eigen huis opgeknapt en er is geen witte muur te zien. Allemaal licht olijfgroen in 2 tinten, prachtig. Zo zie je maar weer, over smaak valt niet te twisten…
    Groetjes Madhurya

    • Lisanne Multem schreef:

      Haha wat grappig! Daar zou ik echt heel onrustig van worden :) Maar idd, ieder zin ding en dat houdt het ook leuk toch! Groetjes Lisanne

  2. Shirley schreef:

    Mijn laatste 2 overtrekken zijn in pastelkleuren met een grafische print. Ziet er ondanks de print heel rustig uit vanwege de zachte kleuren.

    Liefs, Shirley:)

  3. Arja schreef:

    De middelste is prachtig, de onderste niks meer aan doen: top.
    En je sprei is werkelijk prachtig met dat garen, hoeveel strengen zijn erin gegaan?

  4. Helma schreef:

    Ik heb ook altijd wit, zo puur, maar die taupe kleur vind ik heel mooi, ook goed met andere kussens te combineren!!

  5. Verie schreef:

    Super leuk en het dekbedovertrek op de foto’s vind ik ook het mooiste staan. Ook je slaapkamer vind ik prachtig! Geniet ervan. Liefs Verie

  6. Jeanette Renting schreef:

    Wij hebben altijd dezelfde dekbedovertrekken. Ik koop gewoon 3 sets, 1 op bed, 1 in de was en 1 in de kast. Vind het mooi als het altijd hetzelfde is. Nu is dat een taupe met witte stippen van Ikea.Binnenkort ga ik denk ik eens linnen proberen, lichtgrijs lijkt mij wel mooi.

  7. […] maar ging er wel een nieuwe kleur op de muur en scoorde ik een nieuw dekbedovertrek zoals je in dit bericht kon lezen. Ons oude rolgordijn wat we hadden meegenomen vanuit ons eerste flatje zag er inmiddels […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving