fbpx


Stijlen met je dekbedovertrek

Slapen..! Ja dat is toch wel een heel belangrijk ding haha. Ik kan niet zo goed zonder slaap. Ik ben wel echt een ochtendmens en ben het gewend om vroeg op te staan. Maar ik heb wel echt mijn slaap nodig, wil ik niet in een monster veranderen haha.

En wat helpt mij om tot een goede nachtrust te komen? Een slaapkamer die een fijne uitstraling heeft. De groene kleur op de muur heeft een rustgevende werking :) en laat het nou ook nog mijn favo kleur zijn haha. Maar ook heel belangrijk is een heerlijk dekbed en kussen. Ik vind het fijn als het bed er lekker comfortabel en mooi uitziet. Maar ik moet wel meteen even zeggen, ik strijk mijn beddengoed niet. Daar vind ik het leven veel te kort voor!


Ik ben de laatste tijd, bij onze nieuwe vloer en groene muur aan het zoeken naar mooie nieuwe dekbedovertrekken. Ik heb zelf altijd witte overtrekken in huis, maar ik wilde ook een wat anders uitproberen en bij Bedden.nl zag ik een aantal mooie betaalbare opties. Zij hebben overigens een heel groot assortiment als het om bedden gaat, met nog vele andere handige slaapkamer accessoires :) zoals bijvoorbeeld hoeslakens.


Als eerste scoorde ik deze okergele overtrek, ik hou van okergeel en het leek me een mooie combinatie met de groene muur. De echte kleur viel wel wat donkerder uit dan de foto op de website, maar de print is zoals gehoopt. Ik moet je zeggen dat ik dacht dat dit de absolute favoriet zou zijn, maar ik moet heel erg wennen aan een drukke dekbedhoes haha. Wat wil je ook als je wit gewend bent he hihi.


Als tweede optie zag ik deze mooie tweekleurige hoes in taupe met crèmewit. De stof is echt superlicht en comfortabel. En ik moet zeggen, ik vind de kleur ook erg mooi passen inzet geheel. Wat zo leuk is aan deze hoes is dat hij aan de onderkant wit is. Je kunt daardoor een strook omvouwen aan de bovenkant voor een leuk effect. Ook de kussens hebben twee kanten, zodat je daarmee kunt wisselen.


Ik vind deze echt veel mooier dan ik in eerste instantie had verwacht :) Het straalt een bepaalde luxe uit en de rustige kleur past perfect bij het groen en het hout. Ik ben echt super benieuwd naar welke variant jullie de mooiste vinden. De sprei breidde ik trouwens zelf van het prachtige Bobbiny Jumbo garen :) Het is een echte Eye-catcher geworden.


Om jullie ook nog even de oude variant te laten zien, doe ik hier ook nog een foto bij met het witte dekbedovertrek. En wat denken jullie? Ik vind de middelste variant, de tweekleurige hoes het mooiste. Ik denk dat ik niet heel goed aan eenheli drukke kleurrijke hoes kan wennen hihi. En wit kan natuurlijk altijd en overal. Maar de middelste staat gewoon wat luxer. En de hoes is zo zacht dat hij daardoor zeker een winnaar is :)

Wat voor overtrek heb jij thuis? En altijd hetzelfde? Of wissel jij ook tussen verschillende stijlen? Ik vind het superleuk als je een reactie achterlaat onder dit bericht.

Fijne dag!

Liefs Lies Dit artikel is een samenwerking.

Labels:, , , , , , , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (13)

 • Avatar

  Madhurya

  |

  Wat grappig, zoals jij voor wit gaat heb ik het tegenovergestelde. Ik ben juist heel erg van de kleuren. Ik heb dan ook alleen maar kleurrijke dekbedhoezen en gekleurde hoeslakens op mijn bed. We hebben net een nieuwe slaapkamer in ons eigen huis opgeknapt en er is geen witte muur te zien. Allemaal licht olijfgroen in 2 tinten, prachtig. Zo zie je maar weer, over smaak valt niet te twisten…
  Groetjes Madhurya

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Haha wat grappig! Daar zou ik echt heel onrustig van worden :) Maar idd, ieder zin ding en dat houdt het ook leuk toch! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Mijn laatste 2 overtrekken zijn in pastelkleuren met een grafische print. Ziet er ondanks de print heel rustig uit vanwege de zachte kleuren.

  Liefs, Shirley:)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Shirley, wat grappig, wel kleur en print dus, maar wel rustige kleuren :) Klinkt goed!

   Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  De middelste is prachtig, de onderste niks meer aan doen: top.
  En je sprei is werkelijk prachtig met dat garen, hoeveel strengen zijn erin gegaan?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Haha Wat leuk dat jij die ook mooi vindt Ja gaaf he, hier gingen 4 strengen maar hij is niet mega groot :)

   Reply

 • Avatar

  Helma

  |

  Ik heb ook altijd wit, zo puur, maar die taupe kleur vind ik heel mooi, ook goed met andere kussens te combineren!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja he :) Dat was precies mijn idee ook. het staat toch wat sjiek hihi

   Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Super leuk en het dekbedovertrek op de foto’s vind ik ook het mooiste staan. Ook je slaapkamer vind ik prachtig! Geniet ervan. Liefs Verie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   haha op welke foto’s? Het zijn drie verschillende hahaha

   Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Wij hebben altijd dezelfde dekbedovertrekken. Ik koop gewoon 3 sets, 1 op bed, 1 in de was en 1 in de kast. Vind het mooi als het altijd hetzelfde is. Nu is dat een taupe met witte stippen van Ikea.Binnenkort ga ik denk ik eens linnen proberen, lichtgrijs lijkt mij wel mooi.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Jeanette, bedankt voor je reactie :) Ik ben ook zo iemand idd haha Heel grappig om al jullie reacties te lezen.
   Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter