16 april 2019

Foto’s op kurk!

Foto’s op kurk

Wat is er tegenwoordig toch veel mogelijk he, vloerkleden en behang met je eigen patroon erop. Het laser of 3d printen van accessoires en ga zo maar door. Ik ontdekte laatst weer iets tof, iets nieuws en iets wat ik moest uitproberen.

Foto’s op kurk

Namelijk het printen van je foto’s op kurk bij de Fotofabriek. Wanddecoratie geprint op echte kurk! Kurk is een stoer natuurlijk materiaal. Super benieuwd hoe dat zou uitpakken, met de structuur van kurk en de donkere ondergrond. Natuurlijk ik wel eerst een goede foto kiezen.

Foto’s op kurk

Ik koos voor twee foto’s met de perfecte herinnering aan mijn Fins Lapland reis (lees meer over deze reis hier). Een foto waar ik door het rendieren bos loop, dat was zo magisch met het perfecte zonnige weer, een prachtig meer en alleen maar bomen en rendieren. En ik koos voor een foto van het eerste rendier dat mijn zusje en ik zagen.

Foto’s op kurk

Dat was naast een geweldige ervaring ook een hele spannende want hij stond ineens op de snelweg haha. Maar hoe naar ons toegelopen kwam over die weg uit het bos zal ik ook nooit meer vergeten. Toen de keus eenmaal was gemaakt bestelde ik twee verschillende maten in de webshop.

Foto’s op kurk

Toen ze binnenkwamen zag ik dat ze nog mooier waren dan ik had gehoopt. De structuur van het kurk komt zo mooi door de foto heen. De structuur en dat de foto niet haarscherp is geeft de foto iets mysterieus. Ik vind het echt zo mooi geworden en kan nog niet kiezen waar ik ze neer ga zetten. Want ze staan zowel in de slaapkamer als in de woonkamer top!

Foto op kurk

Wil jij ook zo’n toffe wanddecoratie van kurk thuis? Op de site van de Fotofabriek vind je alle opties. Ik kan er naar blijven kijken :)

Fijne dag!!

Liefs Lisanne

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met de Fotofabriek. Op mijn blog geef ik uitsluitend mijn eerlijke mening.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving