fbpx


Panterprint of Breiwerk?

Ik kan niet zonder vloerkleden! Ik maakte onder andere dit DIY vloerkleed laatst en haakte er natuurlijk ook al een aantal. Ben je nog op zoek naar een haakpatroon van een mooi rond gehaakt vloerkleed kijk dan in mijn shop. Vloerkleden doen zoveel kwa sfeer in een ruimte. Zo kun je heel gemakkelijk een andere stijl creëren zonder dat je andere meubels aanschaft.

Vloerkleed op vinyl

Dit keer vond ik wel hele bijzondere vloerkleden online. Namelijk vloerkleden op Vinyl, dat sprak me meteen heel erg aan. Want hoe geweldig mooi ik die hoogpolige vloerkleden ook vind. Met twee katten in huis is het niet altijd ideaal. En dan bedoel ik niet kwa stofzuigen hoor, want dan doen we met een witte vloer toch al bijna elke dag. Maar wie katten heeft weet dat ze ook regelmatig spugen…en laten ze dat nou altijd doen, op je net nieuwe vloerkleed! En dat is meestal moeilijk schoon te krijgen.

vloerkleed op vinyl

Zo doende hebben wij weinig stoffen meubels, of meubels waarvan je de hoes kunt wassen. Maar nu heb ik dus ook het ideale vloerkleed gevonden. Deze vloerkleden kun je namelijk heel makkelijk afnemen als er een vlek op komt. Ook zonder huisdieren heel handig natuurlijk, want als je een keer een glas wijn omgooit, is er niks aan de hand. Of misschien kun jij wel heel slecht tegen stof, dan is dit ook een perfecte oplossing om je woning toch sfeervol in te richten met een vloerkleed.

vloerkleed op vinyl

Wat ik ook helemaal te gek vind zijn de prints. Er zijn namelijk meerdere prachtige gebreide prints! Nou dat is voor ons wolliefhebbers natuurlijk helemaal te gek. Ik vind het kleed ook zo mooi staan. Door de gebreide print en de lichte kleur straalt het een rust uit, het plaatje klopt gewoon. Die kleden passen eigenlijk bij bijna elke ruimte en vloer. En zoals je ziet zijn het ook meteen ideale foto achtergronden ;)

vloerkleed op vinyl

Maar ik hou natuurlijk wel een beetje van uitproberen en was ook helemaal weg van het vloerkleed met de panterprint. Ik ben dol op panterprint dus waarom niet ook in huis? Omdat de rest van ons interieur veel wit is kan het heel goed. Het is echt een eye-catcher in huis, het is lekker opvallend, maar op een goede manier. Het kleed past prachtig bij de witte vloer en de groene en gouden accessoires.

Ik ben super benieuwd welk kleed jullie het mooist vinden. En zou jij zelf zo’n panterprint kleed in huis durven halen? haha. Wil jij ook zo’n tof vloerkleed op vinyl in huis, neem dan een kijkje op de website. Je kunt zelfs een vloerkleed met je eigen print / foto laten maken en ze zijn er in heel veel verschillende maten. Zo’n gaaf concept!

Fijne dag! Liefs Lies

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Vloerkleden op Vinyl

Labels:, , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  Arja

  |

  Geeft het geen koude uitstraling? of is het wel lekker voor de voetjes? Daarom heb ik een kleed, maar wordt soms dol van de stof in huis.
  De braided granny en cosy junkie vind ik gaaf.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Arja, Nee vind ik niet hoor, maar je kunt het kwa warmte natuurlijk niet vergelijken met een hoogpolig kleed. Wij zijn boven ook een vinyl vloer gewend en dit is precies hetzelfde. En helemaal eens met je punt, het scheelt heel veel stof in huis en geeft meteen zoveel sfeer af :) En het is zo makkelijk schoon te houden. Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Handige kleden en met dieren in huis extra fijn. De panterprint is mooi, maar het moet wel in het interieur passen. Mijn boeken en stoelen hebben kleur en dan wordt het met een panterprint te druk. Het breisel vind ik mooi en zou wel in mijn huiskamer passen. Maar het allermooist blijft toch een zelf gehaakt of gebreid kleed (ook al zijn die met poezen minder praktisch).

  Fijne dag, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Margaret, Ja ze zijn echt top! Zo fijn schoon te houden en je creëert zo meteen een andere sfeer in huis. Wij hebben ook zeker kleur in huis, maar idd wel op elkaar gestyled :) En een zelfgemaakt kleed is zeker ook een favoriet hier! Maar met kastenkots toch wat minder leuk hahaha
   Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Anne

  |

  Ziet er tof uit, zeg! En je post heeft gewerkt want ik heb op de site gekeken ; ). Ik was alleen benieuwd naar jouw ervaring van de ‘feel’ van het kleed: ik vind het er namelijk heel leuk uitzien, maar ben bang dat het in werkelijkheid wat koud en plastic-ig oogt en voelt. Zit er een zacht laagje onder, bijvoorbeeld? En is het een matte print? Ik kijk uit naar je reactie!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Anne, je kunt het inderdaad niet vergelijken met een hoogpolig kleed kwa warmte. Maar het is een prachtige print die idd mat is en zeker niet plastic oogt. Het is echt vinyl dus het blijft daardoor perfect op zn plek liggen. Ik vind ook niet dat het voelt als plastic maar als een vloer van vinyl. Het dept daardoor ook nog. Groetjes Lisanne

   Reply

   • Avatar

    Anne

    |

    Thanks, klinkt heel goed! Mijn home office schreeuwt om dat Perzische tapijtje ; ). Groetjes, Anne

    Reply

 • Foto’s op kurk! - Happy Handmade living

  |

  […] is er tegenwoordig toch veel mogelijk he, vloerkleden en behang met je eigen patroon erop. Het laser of 3d printen van accessoires en ga zo maar door. Ik […]

  Reply

Laat een reactie achter