4 juni 2019

Onze droomkeuken!

keuken inspiratie

We wonen al bijna weer 10 jaar in onze huidige woning, het is echt bizar hoe snel de tijd gaat! Ik weet nog als de dag van gisteren hoe het was om al onze nieuwe meubels en badkamer uit te zoeken. Ook gingen we op zoek naar onze droomkeuken.

Ik hou van natuurlijk materiaal, het straalt een bepaalde echtheid en warmte uit. Daardoor wisten we al snel dat we een stoere houten keuken het mooist vonden en zijn we daar naar op zoek gegaan. Ook wilde ik ons interieur zo licht mogelijk houden en omdat we een open keuken hebben moest het een witte keuken worden. We hebben ons op verschillende plekken georiënteerd en deze houten keukens spraken ons erg aan.

keuken inspiratie

Wel wilde we de keuken ook een tikje industrieel want we houden van een lichte maar wel een stoere look! Daarom wilde ik deurtjes van stoer robuust hout met de knoesten er nog in. Dat vind ik zo gaaf en nog elke dag, 10 jaar later, ben ik daar super blij mee! Het blad is van composiet, heel erg dik in een antraciet kleur. En we kozen er strakke lange grepen bij.

Ik vind het nog steeds een heerlijke keuken en heb nergens spijt van. Wel zou ik nu een aantal dingen anders uitkiezen. Zo zou ik voor een gouden kraan en grepen gaan. Dat straalt zoveel luxe uit en past beter bij mij. Toen zag je het echter nog niet zoveel als nu. Ook zou ik een ander aanrechtblad kiezen. Ik wil dan graag een betonnen blad of een ander stoer blad dat langer mooi blijft.

interieur styling

Op dit blad ga je helaas toch een hoop dingen zien, maar dat wisten we toen helaas niet. Verder hebben we na een paar jaar tegels toegevoegd boven het fornuis. Dat was de beste keuze ooit, want wat staat dat gaaf zeg en het is ook nog eens veel makkelijker schoon te houden. We kozen voor de VT wonen tegels van 10 cm x 10 cm in de kleur Seagreen. Ik krijg op social Media altijd heel veel vragen over waar we onze tegeltjes hebben gekocht dus van nu kan ik iedereen meteen doorverwijzen naar dit blogbericht :)

Foto door Marie Houttequiet voor Ariadne at Home

Ik vind onze keuken echt een heerlijke ruimte en ben er nog elke dag happy mee. Daarnaast vond ik het echt te gaaf om hem helemaal zelf uit te zoeken en op te bouwen. Ik maak natuurlijk ook graag accessoires voor in de keuken. Zoals bijvoorbeeld deze stoere zelfgebreide pannenlappen. Dat maakt hem nog meer eigen en uniek. Wat voor keuken heb jij in huis? En ook nog helemaal blij mee?

Op zoek naar nog meer keuken inspiratie, neem dat ook op dit blog eens een kijkje. Ik wens je een hele fijne zondag!

Liefs Lies

Eén reactie op “Onze droomkeuken!”

  1. Wat leuk om te lezen! Ziet er fantastisch uit. Groetjes, Janine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving