fbpx


Raffia square pillow

Het is nu toch echt volop zomer! Ineens vliegen de temperaturen van boven de 30 graden je om je oren en kunnen we tot middernacht buiten blijven omdat het niet eens afkoelt. Genieten!! En ja soms ook even puffen haha

Raffia square kussen

Maar we kunnen we eindelijk lange dagen genieten van onze tuin en/of balkon. En dat vind ik heerlijk, zeker nu alles op orde is in de tuin. Speciaal voor op de loungebank haakte ik een zomers kussen van raffia. Ik vind raffia het ideale zomermateriaal om toffe accessoires mee te maken. Dit kussen is gemaakt van squares en dat maakt het superleuk om hem te haken.

Doordat je er een gekleurde kussenhoes onder stopt krijg je een prachtig contrast. Ik koos voor een grijsgroene hoes die ik al in bezit had maar je kunt natuurlijk elke ondertoon kiezen die je maar wilt. Het raffia garen dat ik voor deze hoes gebruikte is de Ra Ra Raffia van Wool And The Gang.

Raffia square kussen

Wil jij deze zomerse sferen ook graag in huis of in je tuin? Je vindt het toffe patroon van dit gehaakte Raffia square kussen in de webshop. Owja en het garen is nu met een leuke korting te bestellen :) Ik wens je een hele fijn dag en hoop dat je ondanks de enorme hitte je hoofd koel kan houden. Veel water drinken hè…

-X- Lies

Labels:, , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter