29 november 2019

Nieuwe eetkamer stoelen!

Een poosje terug schreef ik natuurlijk al dat ik op zoek was naar nieuwe eetkamerstoelen omdat een aantal van onze stoelen instorten stonden. Je leest hier alles over mijn zoektocht naar de perfecte eetkamerstoel.

Ik testte daarbij twee mooie modellen uit van FunDesign, waaronder deze Muuto Fiber Wood Chair. Niet lang daarna wist ik al snel dat dat de winnaar was. Deze stoel heeft niet alleen de perfecte kleur voor in onze woonkamer, maar zit ook echt fantastisch. Deze wilde ik heel graag aan onze eettafel.

Over Muuto

Het Deense design merk Muuto heeft het! Van stijlvolle woonaccessoires tot verlichting en meubilair. Muuto heeft een frisse kijk op design, karakteristieke vormen en kleurgebruik; echt Scandinavisch. Maar ook neutrale tinten spelen bij Muuto een belangrijke rol.

Muuto is opgericht in 2007 en heeft inmiddels een fraaie collectie. De naam Muuto staat voor ‘verandering’ of ‘nieuw perspectief’. Met de beste ontwerpers uit Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken streven ze er naar om de rijke Scandinavische design geschiedenis weer op de kaart te zetten, maar ook nieuwe ontwerpen daaraan toe te voegen. Muuto gebruikt moderne materialen, innovatieve technieken en unieke ontwerpen. Een nieuwe kijk op klassiek Scandinavisch interieurdesign!

De stoelen staan echt zo mooi. De kleur komt overeen met de kleur van onze kast en dat vind ik zo gaaf! Ik ben helemaal verliefd op dat vergrijsde groen. en het is alsof de ruimte nu helemaal compleet is.

Voor zo’n prachtige nieuwe set eetkamer stoelen moet ik altijd wel even sparen. Ik zie het echt als een investering omdat deze stoelen heel lang mee zullen gaan en we er elke dag weer plezier van hebben. Meestal wacht ik dan tot er een leuke actie is om ze aan te schaffen. Zoals nu met Black Friday kan het echt een hoop schelen op zo’n mooie set.

Ook dit weekend (tot en met maandag 02-12) heeft FunDesign een hele toffe kortingsactie waarbij je tot maar liefst 21% korting krijgt op heel veel mooie designitems. Dus mocht er in jouw interieur ook iets dringend aan vervanging toe zijn, neem dan zeker even een kijkje in de webshop. Ook deze stoelen zijn nu met 20% korting en dat scheelt op zo’n prachtige set echt een heleboel. Ik kan er voorlopig tegenaan.

Fijne weekend!

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving