31 maart 2020

Terugdenkend aan ons boekfeest + in de pers

Helaas staat nu de hele wereld op z’n kop en zien oma en ik elkaar helemaal niet. Dat hadden we nooit kunnen bedenken toen we begin februari ons boekfeest vierden. Wat was februari een bijzondere maand voor oma en mij. Nog elke dag genieten we na. En dat komt voor een heel groot deel door jullie. Al die prachtige cadeaus en liefdevolle kaarten staan nog steeds te pronken hier in huis. Het feest was echt zo geweldig!! Wil je daar meer over lezen check dan even dit blogbericht over de boekfuif bij Wolplein. 

Ook verschenen we met ons boek in een heleboel leuke tijdschriften als de Hobby Handig, Landidee, HHL magazine, Sestra en stonden we zelfs in de plaatselijke krant. Het is zo leuk om te zien dat ons creatieve familieband voor zoveel herkenning zorgt. Alle reacties die we erop krijgen zijn zo liefdevol en dat is zo tof om mee te maken. 

Wij werkten het afgelopen jaar zo intensief samen en dat is kostbare tijd die we nooit zullen vergeten. Gezien Corona is dat jaar me nu nog waardevoller geworden en ik had geen idee dat dat mogelijk was. Wat hebben we in een deuk gelegen met elkaar maar natuurlijk ook enorm hard gewerkt. In dit jaar is me nog meer duidelijk geworden dat ik op oma lijk. Niet alleen op creatief gebied maar ook als persoon. We hebben beide dezelfde instelling en werkwijze en dat werkt ontzettend goed samen. 

Die ervaringen voelen echt als pure rijkdom. Dat we dit samen hebben kunnen doen is zo bijzonder. En dat het dan ook nog zo tof ontvangen wordt is nog gaver!  

Als aandenken aan deze bijzondere tijd en ons feest maakte ik voor oma een mooi fotoboek met dierbare herinneringen. We leven natuurlijk wel in het digitale tijdperk maar voor zowel oma als mij gaat er niks boven een tastbaar fotoboek met herinneringen :) Ik maakte dit boek via hetfotoalbum.nl en gaf het haar afgelopen maand cadeau. Ze is er heel blij mee! Ook al zijn we nu niet bij elkaar, kunnen we toch steeds even het album erbij pakken en terugdenken.

Van sommige momenten moet je gewoon een fotoalbum maken. Zodat je ze er af en toe met een kop thee of koffie erbij kunt pakken en nog eens terug kunt in de tijd. Maar jij ook fotoalbums van bijzondere momenten? En zoja wat zijn die momenten dan voor jou en jouw gezin? Wil jij meteen aan de slag met het maken van een fotoalbum? Klik dan HIER.

Ik wens je een hele fijne dag!

Liefs Lisanne 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving