4 september 2020

DIY box HHL special

Dat ik fan ben van de September18 DIY boxen weten jullie natuurlijk al lang! Maar deze keer heb ik nog leuker nieuws, want ik mocht de inhoud van de jubileum box (van september) ontwerpen! Een DIY box HHL special, Cool he :)

Ik vind dat altijd enorm spannend, want wat als ik de enige ben die mijn project leuk vindt haha. Ik werk heel graag met lontwol, doe dat ik al jaren en ik maakte eerder deze toffe stoere lontwol manden. Toen Sarah van September18 vroeg of ik de HHL DIY box special wilde maken, wist ik het meteen. Stoere manden die je overal in huis kunt gebruiken.

DIY box

Ik vind ze zo mooi, het contrast van de zachte, dikke wol met het stoere touw. Dat vind ik zo mooi staan en daar hou ik echt van. Ik gebruik hem graag om een plant heen maar je kunt er natuurlijk van alles mee. Gebruik ze in de kinderkamer, voor de wolvoorraad, het speelgoed van je kids etc etc. Het is heerlijk project voor deze coolere en soms al donkere dagen.

Wat ook heel tof is, is dat je deze keer kunt kiezen welke kleuren je thuis ontvangt. Dus je kiest echt wat je zelf mooi vindt. Je kunt kiezen uit drie kleuren. De mooie ivoorwitte wol, de roestbruine wol of de groene wol. En je mag deze ook combineren. Je maakt in totaal twee manden dus je kunt ervoor kiezen om twee verschillende kleuren te maken. Maar twee dezelfde is natuurlijk ook een gave set.

Word abonnee

Nu maar hopen dat ik niet de enige ben die ze leuk vindt :) Meer informatie of meteen lid worden en deze toffe manden maken? Dat kan! Klik snel HIER voor alle ins and outs over deze superleuke jubileum box. Je kunt namelijk tot 9 september lid worden om deze box te ontvangen :)

En als je nu lid wordt ontvang je ook nog een te gek welkomstcadeau! Echt je gelooft het bijna niet. Dan krijg je meteen de DIY kit om een toffe lontwol kruk te maken. Lees alles over deze actie op de website van September18.

Liefs Lies

Een deel van deze foto’s is gemaakt door Miranda Haasdijk van 100procentmiranda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving