15 september 2020

Back to basics collectie

Søstrene Grene heeft een prachtige nieuwe collectie gelanceerd! De Back to basics collectie. Het is een collectie naar mijn hart, basic maar zo mooi en tijdloos. Hieronder vind je alle informatie!

Deze nazomer presenteert Søstrene Grene een nieuwe collectie waarin favorieten uit het verleden een frisse nieuwe look krijgen. De nieuwe collectie is een fijne balans tussen klassiek en modern. Met een reeks nieuwe items en tijdloze klassiekers voor het hele huis.

KLASSIEK MAAR MODERN

De collectie is geïnspireerd door de verschillende kamers in het huis. Ontdek meubels gemaakt van geweven en natuurlijke materialen. Mooie en handige keukenaccessoires. Klassiek keramisch servies voor het dekken van de tafel in de eetkamer. Fijn textiel in zachte kleuren voor de woon- en slaapkamer. Daarnaast zijn er ook een aantal mooie accessoires en gereedschappen voor creatief handwerk. Denk aan supermooie houten haaknaalden die ik natuurlijk meteen kocht.

NATUURLIJK RIET

Breng de natuur in huis met de nieuwe rieten producten uit de collectie. Ontdek onder andere een bijzettafel en plantenstandaard met een geweven blad en een brede selectie manden die voor van alles gebruikt kunnen worden.

HEERLIJK KNUS TAFELEN

De keuken is het hart van het huis, terwijl de eetkamer een plek is voor fijne momenten met uw familie en geliefden. Creëer een uitnodigende sfeer met keramiek in allerlei kleuren en vormen en maak uw keuken extra interessant met keramische bakmaterialen. Met de nieuwe collectie wordt ook de klassieke velours stoel van de zussen geïntroduceerd in drie prachtige nieuwe kleuren. 

EEN INSPIREREND INTERIEUR VOOR HET HUIS

De collectie bevat ook allerlei inspirerende nieuwe interieurproducten. Ontdek o.a. een sierlijke tafellamp van keramiek, een sierlijke spiegel in twee maten en katoenen lampenkappen die de ruimte fijn en zacht belichten.  Ik vind hem echt prachtig!

De back to basics collectie is vanaf nu te koop in de Søstrene Grene Winkels.

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving