29 september 2020

Vintage shoppen!

Vintage is hip! Gelukkig blijft dit eigenlijk altijd wel een doorlopende trend maar toch zie je nu weer veel nieuwe vintage items die onmisbaar zijn in het interieur. Denk aan panterbeelden, keramiek, vintage vloerkleden en wat dacht je van die zoutlampen en waxinehouders. Ik neem je mee vintage shoppen!

Vintage shoppen

Ik vind het heerlijk! Ik hou ervan! Die vintage items zijn zo interessant, ze vertellen een verhaal, alleen welk verhaal? Daar zou je graag achter willen komen toch? Bij wie hebben ze jaren lang gestaan en hoe zijn ze daar ooit gekomen. Je zult het hoogstwaarschijnlijk nooit te weten komen. Maar die mysterieuze kant maakt ze nog leuker.

Laatste ontdekte ik bij mij in de omgeving een hele toffe vintage loods waar je heerlijk kunt rondneuzen. Het is de loods van Esmee van Base Elf in Gouderak. Ik moest er een keer naartoe om lekker te zoeken en struinen.

Base Elf

Eerder scoorde ik via Esmee al een heel tof panterbeeld. Kobus noemen we hem, hij is zo mooi! Echt heel blij mee, maar Esmee heeft zoveel toffe items dat je niet snel uitgekeken raakt. En dus reed ik op een vrije woensdagochtend naar Gouderak om te kijken wat er nog meer was.

Yarn and Colors

Het is echt heerlijk om er even lekker rond te neuzen! Er staan prachtige meubels, accessoires, lampen en nog veel meer in de loods. Het is niet mega groot, maar er is wel enorm veel te vinden en zien. Mocht je niet in de buurt wonen, kun je ook prima online shoppen bij Base Elf. En ook via Instagram kun je terecht met al je vragen, dat is zo fijn! Esmee denkt graag met je mee, ook als je op zoek bent naar een specifiek item.

Zo vond ik dus al meerdere pronkstukken, want inmiddels staat er ook al een prachtige handgeschilderde cheetah in mijn huis. Die zie je hieronder op de foto :) Haha het is echt verslavend! Voor openingstijden kun je altijd even op de Base Elf Instagrampagina kijken en je kunt ook altijd een afspraak maken om langs te komen. Mocht je net zo gek zijn op vintage als ik, is dat namelijk het een aanrader!

Fijne dag!

X Lies

Een aantal foto’s zijn eigendom van Base Elf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving