24 november 2020

Wanddecoratie ophangen met Atino

Ken je het gevoel dat je klussen wilt afhandelen maar dat je daar hulp bij nodig hebt en het daardoor steeds niet lukt. Zeker met het ophangen van dingen vind ik dat lastig, ik kan best een gat boren in de muur, maar zit het op de goede plek, dat is natuurlijk wel belangrijk!

Zo ging het ook met de wanddecoratie in onze slaapkamer. Al maanden wilde ik het ophangen maar ik durfde het alleen niet aan en mijn man is ook superdruk dus het kwam er steeds niet van. Totdat ik het perfecte hulpmiddel vond namelijk de Bosch Atino:)

Niet meer op hulp wachten

De Bosch Atino! Met de Bosch Atino lijnlaser weet je zeker dat die mooie vakantiefoto’s of dat zwevende nachtkastje op exact de juiste hoogte en kaarsrecht komen te hangen. Dit doe je bovendien zonder de hulp van een klusmaatje. Bevestig de lijnlaser op de muur met de meegeleverde pinnen of op een gladde tegelwand met het gelpad. Hierdoor heb je je handen vrij om metingen uit te voeren met de geïntegreerde rolbandmaat. Gebruik de led-aanduiding om precies uit te lijnen waar een object moet komen. Dit doe je met een nauwkeurigheid van +/-0,3°. Draai de behuizing om om zowel horizontaal als verticaal in alle richtingen (0°, 90°, 180°, 270°) uit te lijnen. Kortom, met de Atino in je gereedschapskist ben je verzekerd van secuur en net ophangwerk, zonder dat je hoeft te wachten op die extra paar handen.

Bosch Atino Lijnlaser

Dat klink toch als muziek in de oren! Dat wilde ik uitproberen en idd het is me handig die Atino. Met de gelpad plak je hem zo aan de muur (let op die is niet handig met poreuze muren, gebruik dat de pinnen), je zet hem aan en beweegt de laser zo over de muur zodat je meteen ziet waar je iets wilt ophangen. De Atino geeft een groen lampje als de laser waterpas is zodat je zeker weet dat je recht werkt. Vervolgens trek je de rolmaat uit om te zien tot hoever je precies moet werken. Aftekenen maar!

De gelpad kan worden bevestigd op gladde en kwetsbare oppervlakken zoals tegels en marmer. Bij ruwe oppervlakken of behang is het pinplaatje met de twee kleine pinnen beter. Hij kan worden gebruikt voor allerlei klusjes: of het nu gaat om het uitlijnen of ophangen van foto’s of planken, het bevestigen van haken of het rangschikken van objecten. Je kunt zowel verticaal of horizontaal uitlijnen en hij biedt een nauwkeurigheid van de zichtbare laserlijn van +/-0,3°. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Eindresultaat!

Een paar minuten later wist ik precies waar ik moest boren en nog een paar minuten later zat de wandplank muurvast! Het stylen kon beginnen. Ik weet nu dat ik zo’n beetje elke klus in huis zelf aan kan! Ik ben er echt enorm blij mee. Je voelt je meteen zoveel zekerder al je een klus aanpakt en voilà het is zo gebeurd!

Ik ben benieuwd hoe jij deze klussen aanpakt? Kan jij het zelf al goed alleen zonder hulp? Wacht je meestal op hulp of besteed je het sowieso liever uit? Wil je de Bosch Atino ook meteen in huis halen zodat je elke klus zelf kunt aanpakken vanaf nu. Je shopt hem bij Coolblue nu extra voordeling!

Liefs Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving