19 januari 2021

Snelle budget make-over

Xenos make over

Afgelopen december gaf ik het nieuwe appartement van een vriendin een snelle budget make-over in samenwerking met Xenos.nl. Het budget was beperkt en dat dat helemaal geen probleem hoeft te zijn zie je in dit bericht. Het was ontzettend leuk om te doen! Met een aantal hele toffe accessoires en meubels geef je een interieur een geheel nieuwe look!

We gebruikten mooie frisse kussens, mooie kaarsen, prachtige spiegels en lijsten. Hierboven zie je goed het voor en na resultaat. Het is zo gezellig geworden door alle mooie accessoires. Zo zie je hoe gemakkelijk je zelf een ruimte kunt aanpakken in huis.

Met mooie gouden windlichten en fotolijsten in de vensterbank krijgt het meteen een luxe gevoel. De insectenafbeelding lieten we er gewoon in, want dit is een prachtige print voor in huis. Dit zijn geen dure accessoires, en dat is dus ook helemaal niet nodig om een luxe sfeer te creëren. Wat dacht je van de te gekke gouden kraanvogellamp. Toch helemaal te gek! Het rotan bijzettafeltje zorgt voor zoveel warmte. Onderop ligt een lekker warm plaid voor de avonden.

De wand boven de bank was ook nog helemaal leeg, dat heb je natuurlijk vaak na een verhuizing. Vaak weet je niet wat voor kunst echt passend is, of hou je niet echt van een drieluik of schilderij net als ik. Toch kun je heel simpel de wand opfleuren. Xenos verkoopt namelijk geweldige spiegels waarmee je gemakkelijk een speelse wanddecoratie maakt. Kies drie favorieten uit en hang je aan de muur op verschillende hoogtes. Zo krijg je een leuke compositie. Gebruik bijvoorbeeld de plakhaakjes van Tesa, zo kun je altijd wisselen als je er op uit gekeken bent. De keuze spiegels bij Xenos is reuze dus er zit zeker iets voor je bij.

Ook de eethoek kreeg een make-over met deze te gekke velvet Ivy stoelen in mooie vergrijsde kleuren. De tafel komt van marktplaats en bij elkaar is het een hele mooie set. De stoelen geven meteen weer een luxe uitstraling aan de eethoek. Voor een speels effect kozen we voor twee kleuren en zetten we die schuin tegenover elkaar aan tafel. De stoelen zijn ook nog verkrijgbaar in een mooie donkergroen, ze kosten slechts 34,99 euro p.s.

In de hal staat een kast van marktplaats, daarop een mega stoere houten spiegel en een sjieke gouden kandelaar. Met zon spiegel kun je nog goed zien hoe je de deur uitgaat :) Wat waxinelichtjes erbij en ook daar is de gezelligheid aangebracht. Zo simpel kan het zijn. Mijn vriendin is ontzettend blij met hoe het geworden is, ze zegt het voelt nu veel meer als een thuis. Zoveel sfeer en alles past bij nu elkaar. Ik vond het ontzettend gaaf om te doen, ik hoor dat ik je heb kunnen inspireren met deze snelle budget make-over. Het smaakt voor mij in ieder geval naar meer :)

Fijne dag!

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving