12 februari 2021

Feel Good Cleaning met Marcels Green Soap

Marcels Green Soap

Dat ik fan ben van duurzame producten en middelen weten jullie natuurlijk al lang. Want mijn bevindingen deel ik graag hier op mijn blog. Nu heb ik laatst weer zo’n heerlijk duurzaam merk ontdekt. Daardoor kan ik nog duurzamer schoonmaken met de Feel Good Cleaning van Marcels Green Soap.

Hygiënische doekjes

Helemaal geweldig vind ik de 100% biologisch afbreekbare schoonmaakdoekjes en hand wipes. Ik gebruik heel graag schoonmaakdoekjes in huis en sinds corona gebruik ik er nog meer dan voorheen. Want nu heb ik het gevoel dat ik van alles moet ontsmetten haha. Ik heb daarom tegenwoordig altijd een pak in mijn tas zitten. Ik vind die flessen die bij winkels staan toch nooit zo hygiënisch en deze hand wipes zijn heel handig om mee te nemen. Ze ruiken werkelijk geweldig. Normaal ruiken dit soort doekjes heel chemisch vind ik, maar deze doekjes ruiken eigenlijk gewoon naar een heerlijke geurkaars of parfum.

De hygienische doekjes zijn gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten, met 100% biologische oliën en bevatten alcohol voor extra hygiëne. En ze zijn dus biologisch afbreekbaar! Hoe tof is dat. De handdoekjes zijn zacht voor je huid door de toegevoegde glycerine en aloë vera.  De schoonmaakdoekjes zijn gemaakt om vuil te verwijderen van elk hard oppervlak, zoals tafels, vloeren of het aanrecht. Maar ik doe er ook vaak even de toilet mee. Dat gaat supersnel met deze doekjes en dan ruikt alles meteen weer heerlijk fris.

100% vegan, in flessen van 100% gerecycled plastic of plasticvrij

Marcels Green Soap heeft nog veel meer heerlijke duurzame producten in de shop. Denk aan een heerlijk geurende deo stick, schuimende shampoo bars, shower bars, handzepen en hele fijne toiletverfrissers. Je kunt dus een groot deel van je huishoudartikelen vervangen door deze duurzame alternatieven.

Een paar leuke weetjes over Marcel
  • Marcel’s Green Soap is het eerste merk in West-Europa met flessen van 100% gerecycled plastic.
  • Zijn gootsteenkastje stond vol met agressieve, chemische spullen waar de wereld niet bepaald schoner van wordt… Dat moest anders kunnen: een schoon huis én een gezonde planeet. Geweldig mooi hoe hij zo’n mooie merk heeft ontwikkeld.
  • De meeste schoonmaakfabrikanten hebben een laboratorium om producten te testen. Marcel heeft ook zoiets, namelijk een huis met 3 dochters.
Feel Good Cleaning met Marcels Green Soap

Ik hoop natuurlijk dat jij ook fan bent van duurzame producten en dat ik je heb kunnen inspireren met dit bericht. Probeer het gerust zelf uit, ik denk dat je meteen overstapt! Want het is handig, ruikt heerlijk en goed voor de wereld. Dus laten we allemaal Feel Good Cleanen met Marcels Green Soap.

Liefs Lies

Eén reactie op “Feel Good Cleaning met Marcels Green Soap”

  1. Marianne schreef:

    Ja! Sinds mijn lief een aantal producten van Marcel’s Green Soap als kerstpakket van zijn werk kreeg, zijn wij fan. Ze ruiken allemaal zóveel lekkerder dan de chemische spullen. Leuk dat je het hier aanprijst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving