2 februari 2021

Office make-over

Office make-over

Van de ene make-over in de andere, want ook de kantoorruimte van mijn zusje Kiki Multem kreeg een prachtige office make-over met de mooie verf van Lacq Vliegenthart. Het was een hele witte ruimte dus een groot verschil werd het al snel…en helemaal met de kleuren die wij kozen.

Lacq ging een toffe samenwerking aan met Piet Hein Eek en maakte een waaier vol met prachtige kleuren verf. Piet Hein Eek ontwerpt en produceert meubilair, verlichting en accessoires. Daarnaast houdt hij zich bezig met de inrichting en herbestemming van gebouwen. Alles wordt bedacht en gemaakt in een oud fabriekspand in Eindhoven. Van daaruit bereikt zijn design inmiddels de hele wereld.

Kiki zocht een mooie warme en tegelijk vrolijke kleurencombinatie voor op de wand in haar kantoor. We kozen voor de OPJECT Pink en OBJECT Orange een gewaagde combinatie, maar gelukkig pakte het precies zo uit als gehoopt.

Deze kleurencombinatie geeft het kantoor meteen een frisse en zomerse vibe! In combinatie met de mooie accessoires van o.a. Fundesign en Xenos.nl krijg je de sfeer die gewenst is. Het is een heerlijke ruimte om in te werken, deze ruimte zit aan haar woning vast. Ideaal toch, soms ben ik best een beetje jaloers hoor, op die fijne ruimte. Ik zit gewoon aan de eettafel in de woonkamer ;) Ook niets mis mee, maar zo’n aparte werkruimte lijkt me heerlijk!

KLEUR!

Onderzoek naar de gekleurde draad in Piet Hein Eeks werk resulteerde in dit in het oog springend palet dat we graag inblikken volgens ons beproefde recept.

Het kleurpalet is verdeeld in 4 thema’s: hotel, site, projects en objects. Ontdek het grijs van de hotelkamers, het roze van de restaurantvloer, het oranje van de crisiscollectie en het groen van de bakkerswinkels. Kleuren waar je direct gevoel bij krijgt.

EXCLUSIEF OP BESTELLING

De kleuren van Piet Hein Eek worden door Lacq uitsluitend op bestelling gemaakt. Dat is wel zo efficiënt en gegarandeerd vers. Kies je kleuren, bepaal de gewenste hoeveelheid en plaats je order. Online (nu extra handig) via de webshop, maar ook in de winkel van Piet Hein Eek. Je kunt zo lekker snel aan de slag met goede kwaliteit verf. Ik krijg meteen zin om mijn eigen huis ook weer aan te pakken haha. Ik hoop dat deze office make-over jullie inspireert!

Liefs Lies

De verf hebben wij van Lacq gekregen

2 reacties op “Office make-over”

  1. Daphne schreef:

    Een gedurfde kleurenkeuze, maar wat een mooi resultaat! Een paar jaar geleden was ik in het pand van Piet Hein Eek, prachtig is het daar en zeker een bezoekje waard. Ik was er tijdens de Dutch Design Week om er een in brons gegoten haakproject van mijzelf te bewonderen, een hele mooie herinnering…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving