4 maart 2021

Auping Essential bed

Auping Essential

Yes!! De laatst stap in onze slaapkamer make-over is nu ook klaar. Namelijk ons prachtige nieuwe bed. Het Auping Essential bed! We waren op zoek naar een mooi wit strak bed voor een frisse en strakke look. We hadden een bedombouw van hout en doordat daar geen ruimte onder zat was het een vrij kolossaal geheel. Het maakte onze slaapkamer vol en daardoor kleiner.

Ruimtelijke slaapkamer

Ik wilde heel graag een bed op pootjes dat voor een ruimtelijke sfeer zorgt. Het is ideaal om onder het bed schoon te kunnen maken, het geeft veel meer ruimte aan de kamer en het staat lekker modern en strak. Dit prachtige Auping Essential bed zag ik jaren geleden voor het eerst toen ik een bezoek bracht aan de FunDesign winkel in Nijverdal. Ik was daar samen met mijn man en we waren er beiden meteen helemaal weg van. Het ging niet meer uit onze gedachten.

Een droom van een bed

Het is een aanschaf waar we wel even voor moesten sparen en daarom konden we het niet meteen bestellen. Maar doordat het is vanaf die dag niet meer uit onze gedachten gegaan bleven we ermee bezig. Nadat we de andere dingen aanpakten in de slaapkamer was het tijd om dit mooie bed te bestellen en we zijn er helemaal happy mee.

We kozen uiteraard :) voor de witte variant met het hoofdbord maar zonder de bijbehorende nachtkastjes. De nachtkastjes die we hebben vind ik nog steeds erg leuk en wilde ik graag houden. We kozen voor de versie met de hoge pootjes zodat je lekker makkelijk in en uit bed kan springen :) Het geeft zoveel meer ruimte en licht aan de kamer en het is zoveel beter schoon te houden ook. WIN WIN dus :)

Designbed

De Auping Essential is met zijn ranke belijningen en licht gebogen hoofdbord een echt designbed, ontworpen door het Berlijnse ontwerpduo Köhler & Wilms. Door de verschillende kleuren en stijlmogelijkheden past dit eigentijdse bedmodel in ieder interieur. Het ontwerp is ook nog eens echt duurzaam door het gebruik van eerlijke materialen als hout, staal en aluminium die 100% recyclebaar zijn.

Wij kozen ook meteen voor een verstelbare bedbodem, want ja als je zo’n aanschaf doet kun je het beter meteen goed doen toch? Het is echt een enorme luxe vind ik zelf. Wat ook heel fijn was is dat we het bed zelf gemonteerd hebben en dat was prima te doen met de goede beschrijving. Ik vind dat altijd best even spannend hoor, want we zijn beide niet mega technisch maar het ging echt vrij makkelijk.

Wij zijn helemaal happy met ons nieuwe duurzame bed en gaan ervan uit dat we hier heel erg lang van gaan genieten. Ben jij ook op zoek naar een goed bed? Neem dan gerust contact op met FunDesign, zij kunnen je voorzien van uitleg en advies zodat je bij jouw ultieme bed uitkomt.

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving