11 maart 2021

Interieurtrends 2021 bij Wants and Needs

Het voorjaar staat weer voor de deur, heerlijk vind ik dat! Dan krijg ik altijd weer zin om lekker aan de slag te gaan in huis. De hoogste tijd om eens te kijken naar de interieurtrends 2021 bij Wants and Needs.

Trends 2021

Veel trends lopen gewoon door van vorig jaar. Denk aan de heerlijke zachte meubels bekleed met teddystof. Een werelds interieur met invloeden van landen van over de hele wereld. Die mooie webbing meubels en warme oosterse kleuren. Zelf vind ik deze prachtige loungestoel echt geweldig mooi. Die warme materialen doen het heel goed in elk interieur.

Combineer materialen als hout, warme stoffen mooie gouden accessoires en planten en je hebt meteen een mooi geheel te pakken. Goud zien we net als vorig jaar ook dit jaar veel terug in het interieur. Maar ook het lichte Scandinavische hout zien we steeds meer terugkomen in bijvoorbeeld eettafels, kasten en zelfs muren.

Ook duurzaamheid blijft gelukkig een grote rol spelen in interieur. Denk aan meubels van gerecyclede materialen. Of materialen die heel lang mee gaan. Ook blijft het een trend om nieuwe accessoires te combineren met tweedehands en vintage items. Zelf vind ik dat een hele fijne combinatie die een huis echt tot een uniek thuis maakt. Je creëert zo echt je eigen stijl.

Wat je ook steeds vaker ziet zijn die prachtige strakke kledingrekken op de slaapkamer. Ideaal voor wanneer je weinig kastruimte hebt, of je mooiste stukken gewoon elke dag wilt kunnen zien. Ideaal toch, en het staat ook nog eens super chique.

We kunnen dus weer lekker aan de slag met ons interieur. Heb jij al plannen? Ben je op zoek naar een specifiek meubel? Kijk dan gerust eens in de shop van Wants and Needs, er is zoveel moois te vinden. Ik ga eens kijken wat ik dit jaar wil aanpakken :)

Liefs Lies

Foto’s: Shutterstock.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving