25 april 2021

Dear Sam posters

Dear Sam poster

Mijn voorjaarshuis begint steeds meer kleur te krijgen en daarmee ik zelf ook. Ik leef helemaal op in deze tijd, lekker weer die fijne jurken aan zonder panty en zonder handschoenen op de fiets :) De tuin wordt ook steeds netter na een grote opruimactie en de tuinkussens kunnen weer naar buiten. Ik geniet er volop van. Het wordt nog meer af met de mooie Dear Sam posters.

Prachtige posters

Straks nog even alles naar buiten en een frisse voorjaarsschoonmaak door het huis heen. Maar verder ben ik er al helemaal klaar voor. Ik scoorde bij Dear Sam een drietal hele toffe nieuwe posters voor in huis. Ze stralen voor mij echt instant zomer uit. De olijftak doet me denken aan de prachtige vakantie naar warme zonnige landen en heerlijke dagen in de achtertuin. Het strandhuisje doet me denken aan een trip naar de Fuerteventura en natuurlijk aan Baywatch haha. En de derde poster is een prachtige afbeelding die me doet denken aan een mooi stuk koraal.

De kleuren zijn allemaal heel mooi natuurlijk en vergrijsd waardoor het een prachtige aanvulling is op ons interieur. De collectie van Dear Sam bestaat uit onvoorstelbaar veel posters. Er is dus voor ieder wat wils! ik ben ook groot fan van de prachtige lijsten. De oak- en goudkleurige zijn mijn favoriet, zo mooi warm! Een mooie afbeelding, quote of foto doet zoveel met een interieur. Het maakt het echt persoonlijk.

Dear Sam Posterstore

Dear Sam’s doel is om kunst te maken die voor jou het verschil maakt. We hebben een unieke selectie posters en prints gemaakt. Al onze posters worden gedrukt 240-grams papier van de hoogste kwaliteit dat als milieuvriendelijk bestempeld is. Zo hebben ze een prachtige collectie van Henri Matisse en een groot aanbod met prachtige natuurafbeeldingen.

Originele wanddecoratie

De meeste originele motieven voor de foto’s, muurdecoratie en posters maken ze zelf, van fotokunst tot illustraties en abstracte prints. We laten ons inspireren door kunst, interieur, design en mode. Aan al het creatieve werk gaat uitgebreid onderzoek vooraf en ze zijn constant op zoek naar nieuwe en opwindende ideeën voor de volgende collecties. Geïnspireerd door kleur, licht, vormen, mensen, natuur en plekken. Ze zien inspiratie in alles om ons heen. Alles van het dagelijks leven tot feesten en reizen. Ze bieden online een unieke selectie muurdecoratie, hoogwaardige posters, gedrukte kunst en fotolijsten aan. Van zwart-wit-fotokunst, figuratieve wanddecoratie tot abstracte penseelstreken. Dear Sam is opgericht vanuit liefde voor kunst en een verlangen om te inspireren, veranderen en uit te dagen. Ben jij ook benieuwd naar jouw favorieten in de Dear Sam webshop? Neem er vooral een kijkje. Van 25-04-2021 tot 30-04-2021 krijg je maar liefst 35% korting op alle posters met de code: HAPPYLIVING.

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving