28 mei 2021

Zomerse rieten fauteuils

rieten fauteuil

Dat ik gek ben op een zomers interieur weten jullie natuurlijk al. Ik vind het heerlijk om thuis te komen in ons lichte huis met buitenlandse invloeden. Denk aan een beetje Bali, Ibiza en Scandinavië, dat alles bij elkaar met veel licht is ons ultieme thuis. Ik ben altijd op zoek naar mooie aanvulling op ons interieur, en ik vond de perfecte zomerse rieten fauteuils.

Ik miste echt wat fijne zitplekken voor als er straks weer gewoon visite over de vloer mag komen. We hebben een niet al te grote bank in de woonkamer en met visite daarop zitten vind ik niet echt chill :) Dus ik wilde er heel graag een fauteuil bij, het liefst zelfs twee.

Ik vond mijn absolute droomexemplaar bij Sweetlivingshop.nl. Een heerlijke shop met de meest mooie accessoires en meubels. Denk aan prachtige lampen, stoelen, tuinmeubels etc. Deze zomerse rieten fauteuils passen echt perfect in ons interieur. Ik was er meteen helemaal verliefd op. Ze doen me denken aan ons favoriete restaurant op Ibiza en ze zitten werkelijk heerlijk. Heel comfortabel en ruim! Ze staan al een paar weken te shinen in de woonkamer zoals je ziet op de foto’s.

Deze rieten fauteuil Babs is onderdeel van de Sweet Living collectie. De fauteuil is gemaakt van een fijne riet soort en beschikt over een uniek gevlochten design. Dat geeft ze zoveel elegantie. De natuurlijke kleur en het fijne vlechtwerk geeft ze echt een authentieke uitstraling. Ze zitten lekker hoog en dat vind ik heel fijn. Een paar mooie kussens erin en klaar ben je!

Ik ben er echt ontzettend blij mee. Wil jij ook wat zomerse invloeden in de vorm van riet of bamboe aan je interieur toevoegen kijk dan eens bij sweetlivingshop.nl. Ze hebben echt een prachtige unieke collectie waarmee je heel eenvoudig een persoonlijke touch aan jouw interieur kunt geven.

Laat die visite maar komen (wanneer dat weer coronaproof kan uiteraard)! Maar het ziet ernaar uit dat we de komende week ook lekker in de tuin kunnen zitten. Eindelijk!! haha

Liefs Lies

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Sweet Living Shop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving