20 augustus 2021

DIY etui van restleer maken!

DIY etui van restleer
Wat is September18?

Een maandelijks membership Do It Yourself oftewel maak-het-zelf pakket voor € 29,-. Het complete pakket wordt bij je thuisbezorgd. Met instructies op papier en video per mail. Je maakt toffe items voor je interieur en leuke accessoires voor jezelf. Met wol, zijde, haken, breien, leer, vilten, verven enz. En het leuke is, je hoeft écht geen ervaring te hebben (mag wel natuurlijk!). Naast het membership verkoopt September18 ook losse DIY pakketten.

De september box

Voor de maand september is er weer een heel tof DIY project gemaakt, dit keer door Margriet van Monsak.nl Zij maakt geweldige tassen van restleer (gered leer zoals Margriet het noemt) en geeft daar ook inspirerende workshops in. Voor deze DIY box ontwierp ze een DIY etui van restleer waar je helemaal geen naaimachine voor nodig hebt. Het is ontzettend leuk en snel om te maken.

Ik kon het natuurlijk niet laten om mijn etui een eigen look te geven en koos ervoor om een randje met gouddraad te haken langs de flap. Zo is hij meteen helemaal Happy Handmade Living en past hij goed bij mijn copper markeerders :) Gaaf toch?

ABONNEE WORDEN?

Deze toffe DIY box is een onderdeel van het DIY lidmaatschap van Steptember18.nl. Je wordt elke maand uitgedaagd met een heel tof nieuw project, verschillende technieken en verschillende materialen. Het helpt mij deze rare maanden makkelijker door, je wordt namelijk iedere keer verrast met een cadeautje voor jezelf, waar je ook nog eens uren plezier aan beleeft. 

En als je nu lid wordt ontvang je ook nog een te gek welkomstcadeau! Echt je gelooft het bijna niet. Dan krijg je meteen de DIY kit om een toffe lontwol kruk te maken. Lees alles over deze actie op de website van September18.

Wees wel op tijd als je ook deze toffe DIY etui van restleer maken van Monsak wilt maken, je kunt daarvoor tot uiterlijk 1 september 2021 lid worden. Omdat ik groot fan ben mag ik jullie zelfs een speciaal HHL abonnement aanbieden. En ja dat kan ook nog samen met het krukje als welkomstcadeau, dat is toch helemaal te gek! Met de code: HAPPYHANDMADELIVING krijg je elke maand 10% korting op je lidmaatschap. Wil jij dat ook? Klik dan even HIER

Liefs Lies

Wil je meer September18.nl projecten bekijken die wij van HHL maakten? Kijk dan hier bij de eerdere DIY projecten van hen collectie.

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

5 reacties op “DIY etui van restleer maken!”

  1. Jasmijn schreef:

    Hoi Lies, wat heb je die rand mooi gehaakt! Heeft die steek een naam? Dan ga ik het nazoeken en hetzelfde doen :)
    Bedankt voor de tip!

  2. Suzan schreef:

    Super leuk die rand! Heb je ook een soort uitlegje of iets waar ik kan spieken hoe je zoiets doet? ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving