26 november 2021

De beste interieur aankoop van 2021

Design bed van Auping

Begin dit jaar gingen we aan de slag met de slaapkamer en kwam er ook een te gek nieuw Auping bed van Fundesign.nl binnen. Ik schreef toen al dat ik zo blij was met de verandering in onze slaapkamer. Maar het is echt de beste interieur aankoop van 2021 gebleken. Eindelijk hebben we een bed dat ruimte en lucht geeft in de slaapkamer en dat heeft meerdere voordelen. Je kunt er bijvoorbeeld gemakkelijk onder stofzuigen en het strakke Scandinavische design staat zo mooi bij de rest van de meubels en accessoires.

Modern en ruimtelijk

De Auping Essential is het eerste volledig recyclebare bed ter wereld. Maar dat is niet het enige rustgevende aan dit bed. Door de verfijnde en minimalistische vormen past dit bed namelijk subtiel in elke slaapkamer. Het moderne Scandinavische design is overal doorgevoerd. Tot in de taps toelopende poten. Dat geeft zoveel rust en ruimte. Wij kozen voor de kleur Pure white, maar er zijn nog veel meer opties zoals Dusty Red en Pine green, waardoor het echt bij elke stijl/slaapkamer past.

De beste interieur aankoop van 2021

Het is absoluut de beste interieur aanschaf die we dit jaar hebben gedaan, we hebben er echt elke dag plezier van. Je vraagt je soms af waarom je sommige dingen niet eerder doet. Maar wij zijn ook altijd wel van mening dat spullen eerst echt op moeten zijn voordat we iets nieuws kopen. Zo hebben we ook nog een tv die al 16 jaar oud is, maar het nog prima doet haha. Maar dit bed heeft wel echt een hele positieve verandering gegeven. Doordat we het veel beter stofvrij kunnen houden slapen we ook beter. En door de verstelbare bodem hebben we minder rug en nek klachten.

Inmiddels is er toch nog een andere grote verandering geweest in de slaapkamer. We vervingen de sloophoutenplank aan de muur voor een fijne kastwand waarop ik al mijn favoriete accessoires kwijt kan. De sfeer klopt nu helemaal en de kamer is echt af. Kan jij daar ook zo van genieten? Als het plaatje klopt zoals je het had bedacht?

Design shoppen bij Fundesign.nl

Fundesign verkoopt ook andere prachtige bedbodems. Met een goede bedbodem kun je uitgerust en fris wakker worden, altijd klaar voor een nieuwe dag. Kies voor een standaard uitvoering of ga net als wij voor een elektrische bodem met motoren voor extra comfort en ondersteuning. In combinatie met een goed matras zal dit zorgen voor de perfecte nachtrust. Dus mocht jij ook op zoek zijn naar vervanging van je bedbodem, neem dan zeker even een kijkje in de webshop. Ook voor andere meubels en accessoires is het een hele goede plek als je op zoek bent naar een designstuk.

Dit weekend zijn er ook nog eens hele mooie aanbiedingen i.v.m. Black Friday!

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving