2 juni 2020

Droomdeken 4.0 the end!

Droomdeken 4.0

Mijn droomdeken van Wolplein is af! En hij is me gaaf geworden. Ik liet jullie eerder op mijn blog al zien hoe het maken van deze prachtige deken in zijn werk ging. In dit bericht lees je hoe dit avontuur begon en HIER zie je hoe de deken er halverwege uitzag.

Maar nu is het eindelijk zover, hij is helemaal af. Het is echt één van de leukste projecten ever. Het is een CAL en het is daardoor elke week weer een toffe nieuwe uitdaging. Je leert nieuwe steken en heb zo elke week iets om naar uit te kijken. Ik vond zelf de zigzagsteek en de reliëfsteek erg leuk om te haken. De spikesteek was helemaal nieuw voor mij en ook supertof om te maken!

Het ontwerp is prachtig, de deken is echt een eyecatcher in huis. De punten met tassels eraan vind ik echt prachtig. Weer eens wat anders en het geeft de deken meteen enorm veel uitstraling. Hij is ook echt enorm groot zoals je kunt zien. Het is echt een serieuze deken, je kunt er zelfs met z’n tweeën onderzitten.

Je krijgt dus echt waar voor je geld met dit project. Het was voor mij de allereerste keer, maar zeker niet de laatste. Wat ik er zo tof aan vind? Allereerst het garen pakket dat binnenkwam. Het is echt een groot pakket, in een mooie droomdeken shopper, droometui en leren label en dat is echt al een feestje om uit te pakken. Tien weken lang word je daarna uitgedaagd om dit geweldige project te haken (te breien). Elke week iets om naar uit te kijken. Het kon niet beter uitkomen dit jaar, want tijdens deze rare crisis was het de beste afleiding ever.

En dan het prachtige eindresultaat. Je houdt er namelijk ook nog een geweldige deken aan over. Een echte eyecatcher voor in huis, maar ook een heerlijk gebruiksvoorwerp, want hij is zo lekker zacht en warm. Ben jij nu helemaal aan het balen dat je deze leuke CAL hebt gemist? Dat hoeft niet, want ook al is de CAL voor deze Droomdeken 4.0 afgelopen, je kunt deze prachtige deken nog steeds maken.

Wolplein verkoopt dit gave project inclusief pakket gewoon nog steeds. Dus voor het geval jij ook op slag verliefd bent :) Je shopt het pakket HIER. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar haha, want ook dan zal er vast weer een Droomdeken komen.

Liefs Lies

2 reacties op “Droomdeken 4.0 the end!”

  1. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

    Wat een mooie variatie aan steken. Leuk!

  2. Ildiko korzelius schreef:

    Weet iemand hoe ik de deken breder kan maken..door wat moet het deelbaar zijn?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving