fbpx


HAPPY 2019!!

Het is gewoon 2019!! Best bizar vind ik het altijd om over te schakelen naar een heel nieuw jaar, maar hopelijk weer een heel erg mooi en uitdagend jaar, daarover straks meer. Ik wil jullie eerst een heel erg mooi en fijn 2019 wensen! In goed gezondheid met een heleboel gezelligheid en mooie en mooie nieuwe creatieve projecten…


Ik begon de afgelopen weken al met een heel groot nieuw project dat ik jullie binnenkort als het af is hier kan laten zien :) Er komen een heleboel pompons bij kijken haha. Maar naast dit project heb ik ook echt van mijn vakantie genoten en weinig gedaan. Ik vind het altijd belangrijk om terug te blikken op het afgelopen jaar omdat er ontzettend veel bijzondere en mooie dingen gebeurd zijn.


Zo kreeg niet alleen mijn website een nieuwe naam en make-over maar ook ons hele huis haha. Wat een klus, maar wat was het leuk en het is zo gaaf geworden! Ik ben er echt heel erg blij mee. Het is zo heerlijk om elke dag thuis te komen op je favoriete plekje en te genieten van je mooie spullen. Binnenkort komt ons huis ook nog eens in twee magazines met een toffe binnenkijker! Ik kijk daar zo naar uit.

Naast deze make-overs was 2018 ook heel erg bijzonder om de mooie reizen die ik maakte met mijn zus en mijn man. Maar liefst twee x ging ik naar Scandinavië en stal Fins Lapland meteen mijn hart. Ik kan niet wachten om terug te gaan, maar ook Ibiza en Fuerteventura waren echt fantastisch! Heerlijk zonnig en relaxt, er hangt zo’n heerlijke sfeer op die eilanden, ik kan het iedereen aanraden!


Ook kwam in begin 2018 mijn nieuwe boek Happy Living uit! Men wat aan avontuur weer en het gaafste om te maken ooit! Ik kijk er met zoveel liefde op terug want iets maken dat 150% jezelf is, is zo ontzettend gaaf! Inmiddels ben ik alweer bezig met een nieuwe hele grote uitdaging, maar wat dat precies is hoor je later :) Kees vond het trouwens ook heerlijk dat ik thuis was en die is natuurlijk sowieso een master in het chillen hahaha.


Owja en ik scoorde net voor het einde van het jaar ook nog een supercool kastje! En voor een hele toffe prijs. Over deze stoptip schrijf ik binnenkort een aparte blog. Natuurlijk kun je ook weer een heleboel toffe patronen en DIY projecten verwachten dit jaar en hoop ik je hier weer vaak te mogen zien! Dat onze dromen ook dit jaar weer mogen uitkomen en we het met elkaar weer heel gezellig gaan hebben!

Veel liefs,
Lies

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (5)

 • Avatar

  Janina

  |

  Dat het op veel fronten een top jaar mag worden?

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  De beste wensen en ben heeeeeel benieuwd naar de volgende blog. Liefs Arja

  Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Leuk om al je plannen te lezen. Ben benieuwd. Een creatief 2019 gewenst!

  Reply

 • Avatar

  Petra

  |

  Kan de krans niet vinden die tegen de groene kast hangt.

  Reply

Laat een reactie achter